MODNI KLASIK

Španjolska kraljica pokleknula pred najpopularnijom haljinom sezone

19.06.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Američka turneja španjolskog kraljevskog para polako se približava kraju, a uoči odlaska u Washington, par je nazočio izložbi remek-djela španjolskih umjetnika u San Antoniu

Službeni posjet SAD-u koji su započeli 14. lipnja, španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI završit će u Washingtonu gdje će se u Bijeloj kući sastati s Donaldom Trumpom i prvom damom Amerike, Melanijom.

Nakon posjeta New Orleansu, španjolski kraljevski par zaputio se u San Antonio, a uoči odlaska u Washington, zadnjeg dana boravka u državi Texas uživali su na izložbi remek-djela španjolskih umjetnika postavljenoj u Muzeju umjetnosti u San Antoniu.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U pratnji supruga, kraljica Letizia na izložbu je stigla u još jednom u nizu besprijekornih izdanja viđenih na američkoj turneji. Da nije imuna na aktualne modne trendove, Letizia je dokazala pojavom u najvećem hitu sezone - haljini točkastog uzorka kojim ne mogu odoljeti trendseterice diljem svijeta.

  • +19
Slavne ljepotice u točkastim haljinama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bijelu haljinu do koljena ukrašenu crnim točkicama, koja je posebno laskala njezinoj liniji, djelo je španjolske dizajnerice Matilde Cano, a osim siluetom isticala se detaljem remena oko struka i V-izrezom dekoltea.

Upečatljivu kreaciju Letizia je istaknula jednako trendovskim natikačama s prozirnim detaljem, dok je odabir modnih dodataka pao na efektne viseće naušnice s potpisom španjolskog brenda Coolook i crvenom pismo torbom brenda Menbur.

Bez obzira koju boju haljine odabrali, točkasti uzorak dat će joj dozu ženstvenosti i glamura 50-ih, o čemu dovoljno svjedoči posljednje američko izdanje jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

  • +21
Točkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo