ŽESTOK I GLUP

Spalio vlastiti auto u znak sjećanja na Paula Walkera!

17.12.2013 u 13:35

Bionic
Reading

Odati počast prerano preminulom glumcu može se na milijun načina, no momak iz Aberdeena u Škotskoj izveo je vrhunac gluposti. U ne baš prekrasno snimljenom videu vidi se kako turira motor svog Focusa (navodno više od 20 minuta), a onda bukne plamen

Jasno, auti nisu predviđeni za bjesomučne okretaje u mjestu. Navodno je 19-godišnjak stiskao gas pred prijateljima okupljenima ispred supermarketa. U znak sjećanja na Paula Walkera. Kako to već biva, pametniji je prvi popustio. Nakon dvadeset minuta Focus se zapalio, došli su vatrogasci, a onda i policija. Vozač, tj. stiskač gasa priveden je zbog narušavanja mira i namjernog izazivanja požara.

Postoji struja koja misli kako automobilisti nisu pravi sportaši, svakako ne izvan piste. Nikako nisu kulturnjaci premda, nategnuto, pripadaju supkulturi. A nisu baš ni intelektualci. Pogotovo to nije ovaj genijalac. Uostalom, možete li zamisliti da se zidari okupljaju noću na parkingu i vrte kromirane miješalice sa spojlerima i neonom na prazno? To bi bilo dosta glupo.