UŽIVAJU U CENTRU PAŽNJE

Sophia, Sistine i Scarlet Stallone spremne za slavu

28.04.2017 u 19:04

Bionic
Reading

Tko vlada Stalloneovim Instagramom? Njegove kćeri - Sophia, Sistine i Scarlet! A sad su i na naslovnici časopisa Harper's Bazaar

Sophia, Sistine i Scarlet Stallone definitivno su spremne za svojih 15 minuta slave. Djevojke su se našle u centru pažnje na proslavi nove naslovnice časopisa Harper's Bazaar u Los Angelesu.

'Još uvijek sam u šoku. Mislim da smo sve još uvijek u šoku jer smo bile potpuno iznenađene kad smo saznale da smo sve tri na naslovnici Harper's Bazaara', rekla je 18-godišnja Sistine.

Djevojke su se očito snašle bez obzira na novostečenu slavu i odlično su se modno nadopunjavale u svakom javnom pojavljivanju od dodjele Zlatnih globusa u siječnju.

'Sestre smo. Svađamo se oko svega. Zato zapravo nije loše da sve radimo istu stvar. Mama se može malo odmoriti', rekla je Sistine.

'No poslovi nisu nešto za što se natječemo. Inače se podržavamo, no kad je odjeća u pitanju, tu se definitivno natječemo', dodala je 20-godišnja Sophia.

'Mislim da smo postale popularnije od dodjele Zlatnih globusa. Imam osjećaj da dobivamo puno više posla', rekla je 14-godišnja Scarlet.

No djevojke nimalo ne smeta to što puno rade. Štoviše, Sophia, Sistine i Scarlet ne mogu biti zadovoljnije.