SVE ZBOG MILE

Šokirana je i izvan sebe od ljubomore, svi je izbjegavaju

28.03.2014 u 16:24

Bionic
Reading

Tri kćeri Demi Moore drže pristojnu distancu od majke otkako se saznalo da njezin bivši suprug Ashton Kutcher čeka dijete s Milom Kunis

Glumica Demi Moore ostala je šokirana kada je saznala vijest da Ashton očekuje svoje prvo dijete s Milom. Iako je od njihovog službenog razvoda prošlo tek nekoliko mjeseci, Ashton i Demi već dvije godine ne žive zajedno. Ipak, Demi je jako uzrujana jer je i ona tijekom braka s njim željela dijete, a on je tvrdio da nije spreman na to.

Njezini ljubomorni ispadi izluđuju njezine tri kćeri, Rumer, Scout i Tallulu, pa su se odlučile udaljiti od majke dok se situacija ne smiri, točnije dok Demi ne počne normalno živjeti svoj život bez Ashtona.


'Djevojke ne žele potaknuti Demi na dodatno sažaljenje i borave daleko od nje dok se sve ne smiri. Demi treba početi normalno živjeti i prestati s ljubomorom prema Mili. No potpuno je izvan sebe. Sada se navodno sprema na godišnji kako bi pobjegla od paparazza koji je neprestano salijeću ne bi li je uhvatili u trenucima tuge', rekao je izvor, a prenosi Showbizspy.