POTRESNA PRIČA

Šokantna ispovijest majke posrnule pjevačice

09.01.2014 u 21:01

Bionic
Reading

Pjevačica Ke$ha nedavno je potražila liječničku pomoć zbog poremećaja u prehrani, a njezina majka sada otkriva mračnu stranu kćerine slave

Kako piše showbizspy, Ke$hin menadžer prisiljavao je pjevačicu da smršavi, a kako bi izgubila na težini, rekao joj je neka poduzme bilo što, uključujući povraćanje i uzimanje droga. Ke$ha je nedavno potražila liječničku pomoć zbog bulimiije i anoreksije, a njezina majka Pebe Sebert za RadarOnline kaže kako je za njezino stanje odgovoran pjevačičin glazbeni producent Dr. Luke te još jedan član njezinog tima.

'Nije kriv samo Luke, Ke$ha je imala još jednog savjetnika koji joj je rekao da ima ugovor s diskografskom kućom, no da mora smršavjeti šest kilograma u 30 dana. Rekao joj je da uopće nije bitno kako će to postići, te da može povraćati i uzimati droge,' kaže majka.

'Ke$ha je bila na dijeti i stalno je vježbala, postala je jako mršava, no rekli su joj da to nije dovoljno te da mora imati osobnog trenera. Kao samohrana majka nisam imala dovoljno novca da joj platim trenera, a ona se za dva tjedna pojavila nevjerojatno mršava. Sumnjala sam na bulimiju no ona je sve poricala. Rekla sam joj koliko je to opasno. Ona nije imala kontrolu nad sobom, nad svojom karijerom, vremenom niti budućnosti,' kaže Ke$hina majka.