ZVIJEZDA 'SEKSA I GRADA':

'Smeta mi što me stalno uspoređuju s Carrie Bradshaw'

27.11.2014 u 20:52

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker nikako ne može pobjeći od lika koji je glumila u 'Seksu i gradu', jednoj od najpopularnijih serija svih vremena

Sarah Jessica Parker koja je utjelovila lik Carrie Bradshaw u popularnoj seriji 'Seks i grad', požalila se u razgovoru za Harper's Bazaar Arabia da joj smeta to što je svi neprestano uspoređuju s likom koji je glumila. Kaže da ona nikada nije razgovarala sa svojim prijateljicama kao što je to Carrie činila, a ni odnosi s muškarcima ne izgledaju joj kao u seriji.

'Ja joj nimalo ne nalikujem. Nisam stručnjakinja ni za seks, ni za žene, ni za izlaske ni za romantiku. Samo sam glumila takvu ženu', istaknula je Sarah. Budući da je godinama glumila lik moderne Njujorčanke kojoj je samo moda na pameti, mnogi misle da i privatno prati sve modne trendove, ali to nije istina.

Kako je objasnila, u svakodnevnom životu najčešće je u sportskom izdanju jer ima brojne privatne i poslovne obveze pa joj je najvažnija udobnost. No to je nije spriječilo da se otisne u dizajnerske vode. Dizajnirala je kolekciju cipela pa očito ima neke sličnosti s Carrie koja obožava cipele.