ANŽE LOGAR POD MODNOM PALJBOM

Slovenci svom ministru traže stilista, Fashion Guru nije impresioniran: Tako mlad, a složio je kombinaciju kakve nema ni u dalmatinskim općinama u kojima su krkanluk i janjetina na cijeni

  • 29.07.2020 u 13:10

  • Bionic
    Reading

    Jedna od sličnosti između Dežele i Hrvaške je u tome da obje stranke na vlasti imaju demokraciju u imenu, a povod za sastanak bilo je raspravljanje o demokraciji, pa su se našli i ministri vanjskih poslova. Slovenski Anže i hrvaški Gordan. Ne znam baš koliko su razgovarali o vanjskopolitičkim temama, jer koliko doprinose, komotno su mogli pričati i o svojem stilu, ali to ću ja napraviti, piše Fashion Guru u najnovijem osvrtu

    Hrvatski političari inače su upoznati s posljednjom talijanskom modom, a predvodnik je zagrebački gradonačelnik; furaju se na Berlusconijev modni izričaj - rupčić u džepu sakoa i čuka na ruci. Znamo tko je Berlusconi i što je napravio ne samo za sve svoje žene, već i za Italiju, tako da ne treba baš sve kopirati od njega.

    Budimo realni - Digićima stoji to da budu fićfirići, a našim 'skladnim' političarima i ne baš, ali svi od reda vole te marame u džepu jer misle da je to dovoljno da budu sređeni. Vidim da je u posljednje vrijeme tu i značka hrvatske zastave, jer inače sugovornici valjda ne bi znali odakle dolazimo. Ne znam koliko je Gordan napravio za državu, a još manje njegov mlađahni kolega Anže, makar vidim da Dežela brže ide naprijed, ali ne po stilu.

    Već dugo nisam vidio da neki političar ima ovakvu kombinaciju kao slovenski ministar Anže, pa čak ni u malim dalmatinskim općinama u kojima su krkanluk i janjetina na cijeni. Košulja s crtom na kragni, kakvu nisam vidio od 90-ih, k tome još neopeglana, te svijetlozelena kravata kao pomno biran detalj - ali možda je to popularno u nekim slovenskim selima.

    Čak da i zanemarimo taj neopisivo briljantan trenutak mode, ostaje činjenica da sivo 'beton' odijelo izgleda kao da je davno kupljeno i da je dalo svoje. Sve bih to još i prihvatio da je u pitanju neki političar na izdisaju karijere, ali ovako mlad, to mi je neshvatljivo.

    Kako se niti jedan od ministara nije baš ludo modno proslavio, ostaje nam vjerovati da su uspjeli mudro prozboriti o nekim temama, dobro zasjesti i pojesti neki specijalitet.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.