FASHION GURU

Opet imamo bracu i seku u Saboru: Škoro se ionako nikad nije znao dobro odjenuti, a njezina ziheraška kombinacija učiteljice vjeronauka dosadnija je od čipkane haljine Marijane Petir

  • 23.07.2020 u 09:54

  • Bionic
    Reading

    Nakon Željka Keruma i Nevenka Bečić u Saboru opet imamo brata i sestru, ovog puta iz ravne nam Slavonije. I dok su nas Kerumi uveseljavali izjavama i staljinizma u onim rijetkim prigodama kad bi se pojavili, Škore će biti prilično dosadnjikavi, no ako ništa - barem malo elegantniji od svojih prethodnika

    Zar Sabor već jednom nije imao bracu i seku? Sjećam se Nevenke i Keruma, nezaboravnog para koji nas je uveseljavao svojim izjavama, ali bogme i stajlinzima.

    Tako opet imamo bracu i seku, ovaj put nisu Dalmoši, već Slavonci i siguran sam da će biti manje zabavni jer se svih ovih godina nisam nikada uspio nasmijati Škori, a znamo koliko on pokušava biti duhovit.

    Siguran sa da će, ako ništa drugo, Škore biti elegantniji nego što su bili Kerumovi. Njegova sekica Vesna sigurno će biti još manje smiješna od Nevenke, ali će ipak imati bolju frizuru od nje, što, znamo svi, nije nimalo teško.

    • +34
    Dolazak zastupnika na konstituirajuću sjednicu Sabora Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

    Vidim da braco i seka imaju sličnosti, osim što ne poznaju boje, valjda znaju samo za nijanse sive, a imaju i isti osmijeh.

    Njezina ziheraška kombinacija učiteljice vjeronauka od prvog do četvrtog razreda još je dosadnija od čipkane haljine Marijane Petir. Škoro se ionako nikad nije znao dobro odjenuti, a još se nažalost sjećam njegovog kožnog sakoa koji je vucarao gdje god je stigao, tako da ne očekujem neki veliki pomak.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.