uvijek dotjerana

Model za kojim svi žude: Jadranka Sloković pažnju je privukla vrlo romantičnom haljinom i sandalama koje su hit ove sezone

21.08.2021 u 17:29

Bionic
Reading

I dok kolovoz broji zadnje dane, gradovi na Jadranskoj obali domaćini su brojnih kulturnih događanja, a jedno od vodećih svakako su 72. po redu Dubrovačke igre u sklopu kojih se prikazala predstava Glava lava. Premijera predstave privukla je i neka poznata lica, a u mnoštvu poglede je privlačila jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, Jadranka Sloković

Uvijek besprijekorno dotjerana, Jadranka Sloković svojim modnim odabirima redovito privlači pažnju. Vrlo elegantni modni komadi, često u bazinim ne bojama, kao što su crna i bijela, te različiti tonovi sive čest su Jadrankin odabir, a nerijetko zna modne kombinacije razigrati i kakvim komadom u žarko crvenoj boji. No, ono što je primjetno da njezinim modnom ormarom nerijetko dominiraju jedni od najpoželjnijih dizajnerskih komada.

Na sinoćnjoj drugoj dramskoj premijeri 72. Dubrovačkih ljetnih igara, predstavi Glava lava Jadranaka je stigla u pratnji supruga Čede Prodanovića. Odvjetnički par poglede je privukao usklađenim casual stajlinzima svijetlih tonova u kakvim ih nemamo često prilike vidjeti. Dok je Čedo pozirao u bež kratkih hlačama i ljeti uvijek popularnoj bijeloj lanenoj košulji, Jadranka je oduševila vrlo romantičnim odabirom.

  • +35
Premijera predstave Glava lava Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Ercegović

Midi haljinom dugih rukava s prozirnim tilom dominirao je sjajni vez cvijeća u srebrno zlatnoj boji, a stajling je dodatno upotpunila bijelim modnim dodacima – malom torbicom te mekanim i vrlo udobnim natikačama na visoku petu kakve ove sezone priželjkuju baš svi koji prate modne trendove.

Kožni model natikača s pletenim detaljem, za čiji je originalan dizajn zaslužan dizajner Daniel Lee na čelu modne kuće Bottega Veneta, pravi je hit ove sezone zahvaljujući odličnom spoju udobnosti i elegancije. Cijena im se kreće oko pet tisuća kuna, a ovaj uvjerljivo jedan od najpopularnijih modnih komada sezone dobio je i svoje jeftine verzije zahvaljujući high street brendovima.

Inače, predstava Glava lava nastala je prema istoimenom romanu Ivana Salečića u adaptaciji Marijane Fumić i režiji Aide Bukvić te izvedbi sjajnog Festivalskog dramskog ansambla, a progovara o Dubrovniku kao o mjestu sudara bremenite povijesti i burleskne tranzicije.

  • +45
Predstava Glava lava Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Ercegović