DWAYNE JOHNSON

Slavni snagator potrošio je čak 27,8 milijuna dolara za svoj novi luksuzni dom; evo kako izgleda

21.04.2021 u 10:01

Bionic
Reading

Dwayne 'The Rock' Johnson, poznati junak akcijskih filmova i producent kojeg je magazin Forbes prije nekoliko godina proglasio najplaćenijim glumcem današnjice, nije štedio novca za svoju novu nekretninu

Riječ je o luksuznom zdanju sa šest spavaćih soba i 11 kupaonica smještenom u luksuznom dijelu LA-ja pod nazivom Beverly Park.

Za ovu je impresivnu kuću, 48-godišnji The Rock iskeširao 27.8 milijuna dolara, a nekad je pripadala komičaru Paulu Reiseru.

Luksuzna vila s moderno uređenim interijerom izgrađena je za proslavljenog rokera Alex Van Halena iz benda Van Halen još 1993., a kasnije ju je kupio Reiser.

  • +9
Kuća Dwaynea 'The Rocka' Johnsona Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Zvijezda serije 'Lud za tobom' ranije ove godine je vilu u meditaranskom stilu s predivnom okućnicom stavio na tržište s početnom cijenom od 30 milijuna dolara, no The Rock je uspio isposlovati nešto nižu cijenu.

Sretni vlasnik imat će na raspologanju teretanu, tenisko igralište kućno kino, glazbeni studio, a tu su i zatvoreni i vanjski bazen.

Kuća je smještena na samom kraju mirne slijepe ulice iza željeznih vrata, a dugačak prilaz ukrašen stablima maslina vodi do manje fontane ispred ulaza. 

Zbog posebnog mediteranskog štiha, ova raskošna vila i predivno uređeno dvorište mnoge će podsjetiti na mir Toskane, više nego na užurbani Los Angeles.