SUSJED TOMA CRUISEA U PLANINAMA

Savršena za izolaciju: Samo jedan pogled na luksuznu kuću proslavljenog Jerryja Seinfelda ostavit će vas bez riječi

29.03.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Američki komičar Jerry Seinfeld koji je s Larryjem Davidom osmislio kultnu seriju 'Seinfeld', prodaje svoj luksuzni dom smješten u idiličnom planinskom krajoliku Telluridea u Coloradu, za 14,95 milijuna dolara

Ogromna vila pršti nevjerojatnim luksuzom. Cijelo imanje zauzima gotovo 15 tisuća četvornih metara, a kroz njega prolazi potočić. Raskošna kuća okružena zelenilom ima čak 11 spavaćih soba i 14 kupaonica, a s terase se pogled prostire na obližnje planine.

Seinfeld je ovu impresivnu nekretninu kupio 2007. godine za 7,55 milijuna dolara, a godinu dana kasnije kupili su i manju, gostinjsku kuću za 2,3 milijuna dolara.

  • +6
Kuća Jerryja Seinfelda Izvor: Profimedia / Autor: Compass via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Par je sa svojih troje djece često boravio u ovoj bajkovitoj planinskoj kući koja je udaljena samo 10 minuta od skijališta Telluride. Sad kad su njihova djeca starija i tržište nekretnina u Coloradu življe no ikada, Seinfeldovi su odlučili prodati vilu jer smatraju kako je pravi trenutak za prodaju.

U ovoj raskošnoj vili izgrađenoj 1991. sve je uređeno do posljednjih detalja budući da je Seinfeld nakon kupnje sve redizajnirao, a kuća je prepuna svjetla zahvaljujući ogromnim prozorima.

Vila proslavljenog komičara vrhunski je opremljena: ima i teretanu, joga studio, garažu za četiri automobila, parna kupelj, vanjski jacuzzi....

Budući kupac morat će iskeširati vrtoglavih 14,95 milijuna dolara, a slavnom Seinfeldu susjed je nitko drugi nego Tom Cruise.