JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Slavne Hrvatice nisu odoljele vrućem ljetnom trendu

12.06.2015 u 14:02

  • +4

Nosi se bijelo

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/Promo fotografije

Bionic
Reading

Ljeti su boje poželjne i rado ih nosimo jer se odlično osjećamo čim malo preplanemo, ali ako zbilja želite biti primijećeni, odabrat ćete bijelo

Bijela je ultimativna ljetna nijansa jer u njoj djelujete odmorno, prpošno i seksi, a znaju to i slavne dame pa su već prigrlile takve krpice.

Volite li ljetno i romantično u bijelom, onda će vam se svidjeti stil Ane Begić Tahiri. Na promociji parfema Caroline Herrere u Zagrebu glumica je odlično izgledala u bijeloj haljini, a ona djeluje kao da je napravljena od tankog pletiva. Izvezeni cvjetići, kao uzorak, naglašavaju morsko-romantični štih. Ovakvu haljinu možete nositi i na plažu, ali i na neko događanje, kao što je to zgodno izabrala Ana.

Trendseterica Nevena Rendeli također je odabrala bijelu haljinu tipičnog ljetnog kroja, no s modernim dodatkom zatvarača po sredini, i nije mogla napraviti bolji odabir za dnevno događanje usred gradske vreve.

Jelena Rozga u novoj kampanji za poznati brend boja za kosu bila je u bijelom od glave do pete i to u više kreacija. Na jednoj je fotografiji tako u haljini na jedno rame, a znamo da je to novi trend ovog proljeća. Na drugoj je pak nešto ležernija u hlačama i topu na preklop.

Lana Jurčević na Fashion Weeku igrala je na kartu seksipila. Iako je i Rozga nosila uske hlače s bijelim topom na preklop, Lana je naglasila svoje obline dubljim dekolteom i jačim make-upom, jer ipak se radilo o večernjom izlasku.

Fashion Week očito je bio u znaku bijele boje jer tople zagrebačke večeri najavile su ljeto i dominaciju haljina. Ankica Dobrić i Andrea Andrassy bile su među brojnim poznatim gostima modnog događanja, a obje su nosile bijele haljine. Dok je Ankica svoju kombinaciju razigrala pašminom u boji, Andrea je to učinila torbom i cipelama.