kožna jakna i džemper

Slavna trendseterica dva omiljena komada pronašla je u Mangu po pristupačnim cijenama

21.11.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Trendi kožnu jaknu u vintage stilu i mekani džemper koji odiše tihim luksuzom Emily Ratajkowski pronašla je u high street modnom brendu

Manekenka Emily Ratajkowski uvijek je korak ispred kada je u pitanju stil. Ove sezone njeni kaputi privukli su posebnu pozornost, baš kao i visoke čizme nošene na suknje - trenutno najpoželjnija kombinacija za čiju je popularnost ona jedna od glavnih 'krivaca'.

Iako je, poput svih trendseterica, velika zaljubljenica u luksuzne marke, nije joj strano niti nošenje high street brendova, posebice komada iz Manga.

Naime, u posljednje vrijeme uočena je u čak dva odjevna predmeta iz ovog mnogima omiljenog Inditexovog brenda; kožnoj jakni i toplom džemperu koji je dostupan po cijeni od pristupačnih 49 eura.

Njena vintage kožna jakna momentalno je privukla pozornost, posebno jer ju je uparila s raskošnim narančastim šeširom Emme Brewin te Courregesove elegantne crne hlače.

Sličan model nedavno je nosila i Gigi Hadid na Tjednu mode u Parizu, a koliko su ovakve jakne popularne dovoljno govori podatak da su ih na revijama jesen-zima 2023-2024 predstavili Miu Miu, Saint Laurent i Fendi.

Mangov smeđi džemper također se ubraja u aktualne trendove svojom caffe latte bojom te činjenicom da jednostavno odiše tihim luksuzom. Manekenka ga je nosila u šetnji New Yorkom s dugačkim kožnim kaputom i širokim hlačama, dajući pritom i dozu inspiracije za jesenske stajlinge.

EMILY RATAJKOWSKI

Gradske ulice kao modna pista: Njezina kolekcija efektnih kaputa i čizama izaziva zavist

Pogledaj galeriju