UMJETNIČKO DJELO

Slavna Sharon Stone prošetala u sandalama o kakvima sanjaju modne ovisnice

09.04.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Sharon Stone oduvijek je slovila za jednu od najseksepilnijih žena svijeta, a čak i 26 godina nakon snimanja filma 'Sirove strasti', koji ju je lansirao u zvjezdanu orbitu, slavna glumica žari i pali svojim besprijekornim izgledom

U šestom desetljeću života Sharon Stone često posjećuje kozmetičke salone na Beverly Hillsu te uživa u manikuri i pedikuri, a pri posljednjem posjetu salonu dežurne fotografe počastila je zanimljivim casual izdanjem kojim su dominirale efektne sandale.

  • +4
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput minijaturnog umjetničkog djela, zahvaljujući skulpturalnoj peti u formi kugle, takozvani slingback model sandala viđen na zvijezdi 'Sirovih strasti' djelo je popularnog brenda obuće Neous, čiji su utemeljitelji stilistica Vanissa Antonious i dizajner Alan Buanne.

Inspirirani dizajnerskim načelima škole Bauhaus i dizajnom iz sredine stoljeća, ovaj dizajnerski duo 2017. godine uspješno je pokrenuo brend obuće, a čijim modelima nije odoljela ni slavna Sharon Stone.

Takozvane sandale Laouturia viđene na Sharon, osim petom kombiniranom od materijala drva i pleksiglasa, ističu se crno-bijelim remenčićima, a u prodaji se nalaze po cijeni od četiri tisuće kuna.

Ovaj maštoviti model Sharon je parirala uz crnu haljinu halter ovratnika s bijelim orijentalnim uzorkom, dok je cjelokupno izdanje začinila ručnom torbicom od crne kože i klasičnim naočalama avijatoricama.

MODNI BOMBONČIĆI

Totalno šik: Cipele u kojima jednostavno ne možete proći nezamijećeno

Pogledaj galeriju