OPUSTILA SE

Slavna pjevačica nabacila čak 12 kilograma?

21.09.2012 u 14:55

Bionic
Reading

Strani su se mediji raspisali su se o tome kako se Lady Gagy udebljala, čak se šuškalo i da je trudna, no ona je sve demantirala tijekom koncerta u Amsterdamu i na pozornici zapalila joint

Radar Online donosi priču kako je Lady Gaga definitivno prerasla svoju haljinu od mesa, što je bilo više nego očito kada ju je obukla u Amsterdamu, nakon čega se digla velika fama oko njenih do tada neviđenih oblina.

Nutricionist Majid Ali tvrdi da je pop zvijezda uvijek bila vična u tome da se teško ostavlja svojih loših navika, kao što je i ona sama priznala.

'Volim piti viski', izjavila je nedavno na radio Siriusu, a upravo alkohol, tvrdi poznati nutricionist, kriv je za njezinu novu liniju.

'Šećer iz alkohola se u tijelu pohranjuje kao masnoća. Dok se većina šećera koristi kao gorivo, šećer iz alkohola teško sagorijeva', tvrdi nutricionist koji kaže da je za novu liniju odgovoran njezin neuredni način života.

Čak je i Lady Gaga obećala je da ide na dijetu, nakon što je vidjela slike iz Amsterdama, na pitanje kako se osjeća s novom figurom, rekla je: 'Ne osjećam se loše zbog toga, niti na sekundu. Stalno moram biti na strogim dijetama. Moram vježbati i pokušavam pronaći neki novi balans'.