MODNI UZOR

Iako joj aplaudiraju na stajlingu, Meghan Markle je inspiraciju pronašla u princezi Diani

15.01.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Meghan Markle sve je iznenadila kada se na prvom ovogodišnjem pojavljivanju u javnosti s princem Harryjem pojavila u efektnom stajlingu, zamijenivši svoje uobičajene plave i crne odjevne komade colorblock stajlingom. No modnim stručnjacima nije trebalo dugo da shvate kako je vojvotkinja inspiraciju za stajling pronašla u pokojnoj Lady Di

Iako Meghan Markle već slovi za modnu ikonu današnjice, čak i osobe s najviše stila imaju svoje modne uzore, a čini se kako je lijepa vojvotkinja od Sussexa upravo otkrila svojeg. 37-godišnja vojvotkinja, koja iščekuje prvo dijete s princem Harryjem, za posjet gradiću Birkenheadu odabrala je atraktivnu ljubičastu haljinu koja joj je u prvi plan stavila trudnički trbuščić te duge i vitke noge.

Riječ je o haljini s potpisom kanadskog brenda Babaton by Aritzia, koja se prodaje po cijeni od oko 900 kuna. S ciljem da se modno poigra, Meghan je odlučila upotpuniti stajling crnim detaljima, odabravši crvene štikle i crveni kaput s potpisom brenda Sentaler, čija cijena iznosi 9000 kuna, te popularnom smeđom torbicom s potpisom skupocjenog brenda Gabriela Hearst.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

Vrlo brzo nakon što su fotografije Meghan u ovom zanimljivom i za nju netipičnom modnom izdanju obišle svijet na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima pokojna princeza Diana nosi stajling u identičnoj kombinaciji boja.

Princeza Diana oduvijek je slovila za modnu ikonu, a tu je titulu zadržala i nakon svoje smrti 1997. S obzirom na brojne informacije o Meghaninu neadekvatnom ponašanju prema posluzi i neslaganju sa šogoricom Kate Middleton, koje ne prestaju curiti u javnost, mediji u posljednje vrijeme ne predstavljaju vojvotkinju od Sussexa u najboljem svjetlu, pa nije ni čudo da je njezin savjetnički tim odlučio učiniti sve kako bi negativne napise bacio u drugi plan.

A kako drugačije to postići nego približiti Meghan što je moguće bliže idealiziranoj slici kakvu javnost ima o Lady Di. S obzirom na to da humanitarni rad ne pomaže onoliko koliko bi trebao, čini se kako je Meghanina stilistica imala u planu da ona osvoji srca javnosti odijevanjem po uzoru na svoju nesuđenu svekrvu.

Bacite li oko na prijašnje stajlinge pokojne princeze, primijetit ćete da je sličnost uistinu prevelika da bi bila slučajna.