UDOBNOST PRIJE SVEGA

Slavna ljepotica oduševila zimskim stajlingom omotana u pletivo

07.02.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Postoji li bolji zimski komad od udobnog i mekog pletiva? Nekako sumnjamo u to. Slavna manekenka i model Gigi Hadid svoja je seksi izdanja zamijenila high fashion stajlingom idealnim za zimske mjesece i pritom izgledala kao da je upravo sišla s modne piste

Da pletivo može izgledati  luksuzno dokaz je manekenka Gigi Hadid. Jedna od najuspješnijih modela današnjice, koja je protekle godine proglašena najboljim međunarodnim modelom, a ove godine uvrštena među top 10 najuspješnijih modela svijeta, sve što odjene na sebe umije iznijeti senzacionalno.

Kao što znamo, život modela je život u koferu i trčanje s jednog snimanja na drugi, pa je logično da većinu njih najčešće viđamo u trapericama i običnim majicama, no slavna ljepotica nije jedna od tih djevojaka. Čak i kada se puno ne trudi Gigi uspijeva spojiti ključne komade koji se međusobno odlično nadopunjuju, u čemu su joj zasigurno pomogle godine staža u modnoj industriji i dobro poznavanje trendova.

22-godišnja ljepotica uslikana je u New Yorku dok je kretala na jedno od zakazanih snimanja, a s njom je po običaju bio tjelohranitelj, obzirom da popularna manekenka gdje god se pojavi izaziva veliko zanimanje javnosti.

Niske temperature u Velikoj jabuci natjerale su dugonogu ljepoticu da uskoči u nešto topliji outfit, pa je Gigi njujorškim ulicama prošetala u nježno plavom od glave do pete. Atraktivna manekenka odabrala je casual stajling koji je uspjela podignuti stepenicu više.

  • +15
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz pamučni donji dio trenirke ljepotica je odjenula pletenu dolčevitu i dugački kardigan u istoj boji, koji oštro negiraju tvrdnje kako jednobojni stajlinzi od glave do pete ne mogu izgledati dobro. Ništa ne štiti bolje od hladnoće od mekanog pletiva, a Gigi je odabrala ono s potpisom britanskog brenda Pringle of Scotland, dok je svoj nebesko plavi outfit razbila bijelim Reebok tenisicama i retro modelom sunčanih naočala.