LAKŠE NE MOŽE

Lijepa Gigi Hadid dva najpoželjnija zimska komada spojila u savršen stajling koji je tako lako kopirati

15.01.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid i bez imalo truda uvijek izgleda besprijekorno. Slavna ljepotica zna da modni dodaci čine razliku pa je trendi komade spojila u savršen zimski stajling

Brz napredak u karijeri, neodoljiva ljepota i besprijekoran modni ukus spoj su koji je slavnu ljepoticu doveo na top listu najuspješnijih modela svijeta i osigurao joj zavidnu vojsku pratitelja na društvenim mrežama. Slavna manekenka Gigi Hadid uvijek nas iznenadi svojim odabirom stajlinga. Na crvenom tepihu obara s nogu, a kada je riječ o uličnoj modi, uvijek iznova izbori titulu jedne od vodećih trendseterica.

I dok nas je nedavno osvojila svojim stajlingom kao Barbie, Gigi je sada pokazala da se zna poigrati trendi komadima. Vjerujemo kako je za njezinu izgradnju stila zaslužna modna industrija u koju je lijepa plavuša zakoračila još kao tinejdžerica. Godine provedene u društvu modnih stručnjaka učinile su svoje, pa slavna ljepotica slaže modne kombinacije kao od šale.

  • +19
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na povratku u njujorški stan paparazzi su je slikali u još jednom ležernom stajlingu, koji najradije nosi u privatno vrijeme. Vrtoglave štikle ljepotica je zamijenila trendi čizmama Timberland, koje su već nekoliko sezona najpopularniji zimski komad, i kod žena i kod muškaraca.

  • +33
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Popularne čizmice Gigi je uskladila s običnim skinny trapericama i pletenom vestom te kao prava trendseterica začinila stajling efektnim modnim detaljima. Jedan od ključnih komada kojemu treba posvetiti pažnju prilikom kupovine svakako je kaput. Iako su ove sezone popularni teddy kaputi, predimenzionirane puffer jakne i baloneri od PVC-a, lijepa manekenka zna da je kvalitetan bež kaput must have komad u ormaru svake žene.

  • +11
Modna inspiracija: Nose se timberlandice Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Bež kaputom ne možete pogriješiti jer pristaje uz sve, a čak i najležernijim outfitima daje dozu elegancije. Svoj kaput Max Mara Gigi je uskladila s timberlandicama i vestom, a cjelokupan stajling začinila efektnom ružičastom torbicom Miu Miu od krzna sa zakrpama te mačkastim retro sunčanim naočalama.

  • +7
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gigi ovo nije prvi put da je viđena u timberlandicama, štoviše, nosi ih gdje i kad god stigne. Ljepotica je nedavno na isti način začinila traperice i vestu uz pomoć trendi čizmica, retro naočala i žutog teddy kaputa, što je samo još jedan dokaz da vrlo dobro zna da su modni dodaci ti koji čine razliku.