hrabar stajling

Svi se pitaju nosi li poznata manekenka išta ispod kožnog kaputa

12.01.2018 u 18:28

Bionic
Reading

Slavna Bella Hadid prošetala je New Yorkom u odvažnom izdanju i pokazala i više nego što je planirala. Uspješna manekenka na zabavu svoje majke došla je u kratkom kožnom kaputu, a pritom su se mnogi pitali ima li išta osim donjeg rublja ispod njega

Poznata po zanimljivim kreacijama od koji su neke nerijetko i golišavih izdanja, Bella Hadid i ovoga puta uspjela je šokirati okupljeno mnoštvo i gomilu fotoreportera koji je prate u stopu.

Na slavlje 54. rođendana svoje poznate majke, Yolande Hadid u jednom njujorškom restoranu stigla je u oskudnom kožnom kaputu boje crnog vina, koji je naglasio njezine vitke i duge noge.

  • +10
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz ovo hrabro izdanje 22-godišnjakinja je nosila i bijele čizme, a ono čime je zapravo najviše pljenila pažnju je prorez na kaputu koji je otkrivao i više no što je Bella planirala. Na jednoj od brojnih fotografija od te večeri jasno su vidljive bijele gaćice mlade ljepotice.

Istovremeno njezina godinu dana starija sestra Gigi koja se također bavi manekenstvom, opredijelila se za ovu prigodu na mnogo umjereniji look. Nosila je trendi košulju s motivom leptira koji će se u ovoj godini naći u većini dizajnerskih kolekcija i crne hlače visokog struka.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia