VJEČITI KLASIK

Podiže svaki stajling: Modni trik u koji se kunu trendseterice

30.01.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Kardigani, omiljene veste s kopčanjem ili bez njega, koji već neko vrijeme ne silaze s ljestvica popularnosti, odjevni su komad u koji se kunu modne ovisnice

Udobne, praktične i tople ove veste vrlo rado nose fashionistice u kombinaciji s majicom s printevima ili s košuljom slažući šik dnevne, ali i večernje stajlinge.  

Gigi Hadid i Alexa Chung Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kardigani su neizostavan dio zimske i jesenske garderobe, a sjajna je stvar kako se odlično uklapaju u svaki stil. Bez obzira radi li se o pletenima ili pamučnima, predimenzioniranima ili onim kraćima, s ovim vječitim vestama nema greške.

Kardigane možemo nositi gotovo cijele godine pa ukoliko naletite na aktualnim sniženjima naletite na neki koji vam se jako sviđa i dobro vam stoji, zgrabite ga jer nećete požaliti. 

  • +10
Kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Modni su se magazini raspisali o još jednom neobičnom načinu nošenja ovih popularnih vesti nadahnutim preppy lookom koji su među prvima isfurale američke studentice, ali i TV junakinje Blair Waldorf iz hit serije 'Tračerica' ili glumice Reese Witherspoon koja ne krije kako nije imuna na pomalo štreberske modne kombinacije. 

Ako vam je dojadio klasični način na koji možete nositi kardigan, zašto ga ne biste probali nositi kao neobičan modni dodatak.

Možete ga npr. ležereno prebacili preko ramena kao britanska coolerica Alexa Chung ili modna ikona Amerikanka Gigi Hadid, a ako ste raspoloženi za modne eksperimente složite ga oko vrata poput predimenzioniranog šala. 

Winter wonderland part II

Objavu dijeli Débora Rosa (@deborabrosa)