PRAVO MODNO CARTSVO

Slavna glumica otkrila što sve krije njezin raskošan ormar

08.02.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Glumica Catherine Zeta-Jones otkrila je kako izgleda njezin ormar, a mnogi su fanovi oduševljeno komentirali da je pravo ostvarenje snova

Osim što je prelijepa glumica kratkim videom na svome profilu na Instagramu pokazala da na policama ima komade svih popularnih dizajnerskih imena iz svijeta mode, mnoge je šokirala veličinom takozvanog walk-in ormara.

Uz cipele i torbe slavna je glumica otkrila da ima i pravu malu kolekciju skupocjenih šalova Hermès. Osim dizajnerskih komada odjeće i svih mogućih dodataka o kojima svaka žena sanja, ova velška ljepotica usput je otkrila da je organizirana te voli da je sve uredno.

A zip through my closet! #StyleByZeta

Videozapis objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)


U svakom su dijelu ormara stvari složene po bojama i unatoč tome što se ona zapravo može praviti da u šoping odlazi u svoj ormar, sigurno lako pronalazi svaku krpicu ili modni dodatak.

"I like driving in my car" to quote 'Madness,' another great British band.?? #SelfieSaturday #Fauxfur

Fotografiju objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)


Sve što otkriva kratka snimka njenog ormara samo je dio raskošnog carstva koje dijeli s nekoliko desetljeća starijim suprugom i velikom filmskom zvijezdom Michaelom Douglasom. Zajedno su već 16 godina, a preživjeli su i bračnu krizu 2013. te imaju kćer Carys i sina Dylanna. Njihovo je bogatstvo procijenjeno na 345 milijuna dolara.