KENDALL JENNER

Slavna brineta u ovim čizmama nije mogla proći nezapaženo

16.12.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Na ulicama američkog Aspena - omiljenog skijališta slavnih i bogatih - i ove blagdanske sezone dominira jedna od najbolje odjevenih članica klana Kardashian-Jenner

Nakon što je na ulicama Los Angelesa proteklih dana servirala niz upečatljivih stajlinga u znaku komada s potpisom vodećih dizajnerskih brendova, s ovom modnom praksom nastavila je u snježnom Aspenu.

Na ulicama omiljene zimske destinacije holivudskog jet seta, 28- godišnja Kendall Jenner plijenila je pozornost u crnim komadima od glave do pete.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Minijaturnu, pufastu jaknu od kože s dodatkom kapuljače nosila je uz tajice i čupavi grijač za uši, no svu pažnju ukrala je čizmama futurističkog izgleda, debljine po uzoru na tople buce.

Riječ je o modelu iz muške kolekcije za aktualnu sezonu s potpisom jednog od najomiljenijih dizajnera ljubitelja avangardnog stila, američkog dizajnera Ricka Owensa.

Spomenuti model u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od dvije tisuće eura, a osim u pufastom izgledu, njegova posebnost ponajviše leži u detalju debelih, podesivih traka.