SEZONSKI ADUT

Chic Francuskinje lude su za ovom toplom haljinom koja košta 40 eura

14.12.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Francuskom izdanju magazina Elle, popularni high street brend iz Španjolske otkrio je svoj trenutno najprodavaniji model haljine - udoban i elegantan komad, savršen za zimu

Elegantna odijela, šljokičaste haljine, svjetlucavi dodaci... Večernje odjeće ima u izobilju u ovo doba godine. Ako naša srca slave baš kao i naši ormari uoči Božića i Nove godine, ništa nas ne sprječava da vidimo dalje od toga. Osim šljokica, bisera i presijavajućih kamenčića, na policama omiljenih trgovina podjednako se ističu sbrojni bezvremenski komadi namijenjeni svakodnevnom nošenju.

Na policama Manga ističe se jedna vrlo posebna haljina koja je, kako otkrivaju iz brenda, uspjela postati najprodavaniijim modelom u Francuskoj.

Moderna i bezvremenska, Mangova pletena haljina s visokim ovratnikom idealan je stilski pratilac tijekom zimskih mjeseci. No, po čemu je ovaj model drukčiji od ostalih? Njegove prilično originalne varijacije boja, poput ledeno nebesko plave ili svijetlo smeđe s tendencijom narančaste, kao i njegov ravni kroj koji je istovremeno opušten i šik njegova su glavna obilježja, a u prodaji se nalazi po cijeni od 40 eura.

Uz što nosti kratku pulover-haljinu ove zime?

Vrlo svestrana, kratka haljina od pletiva nosiva je u svakoj prilici, za ured ili večer. Dašak elegancije i sofisticiranosti pletenoj haljini može dodati kožni remen oko struka. Najlonke također također imaju svoju ulogu. Odaberite efektan modele s uzorkom za originalne rezultate, crveni model kako biste bili u trendu trenutka ili klasične crne.

No, da bi doista napravili razliku u nošenju pletenih haljina ove zime, odabir cipela ključni je element. U njihovom stiliziranju poslužite se trendi modelima poput čizama s malom petom, jahaćih ili biciklističkih čizama, gležnjača s četvrtastim vrhom, Mary-Jane cipela pa čak i modernih mokasinki popraćenih debelim čarapama. Šešir od kašmira i odgovarajuće rukavice šarmom će upotpuniti zimski look, kao i omiljeni dugi kaput. 

  • +19
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Reserved