ALESSANDRA AMBROSIO

Slavna Brazilka bez omiljenog ljetnog komada ne može ni na traku za trčanje

06.08.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Za atraktivnu brazilsku manekenku i bivšu viktorijinu anđelicu Alessandru Ambrosio postoje dva tipa ljetne odjeće – kupaći kostimi i kombinezoni

Od opreme za plažu, koja joj je poput dnevnog boravka pa na njoj slavi i dječje rođendane, Alessandra preferira bikinije. Po mogućnosti što sićušnije, ali zalomi joj se ponekad i jednodjelni.

S kombinezonima Alessandra pokazuje daleko veću širinu nego s kupaćim kostimima pa je u ljetnim mjesecima imamo priliku vijdeti odjevenu u svim varijantama ovog zadnjih godina vrlo popularnog modnog komada.

Nosila je Alessandra kombinezone u kombinaciji s dugim ili nešto kraćim 3/4 varijantama, ali i u posljednje vrijeme vrlo popularne modele s kraćim hlačicama.

Imali smo je prilike vidjeti i u sportskim varijantama, u kakvim bismo je očekivali na traci za trčanje, no slavna je Brazilka ovih dana na spravu za trošenje kalorija kročila u sandalama i svečanijoj, dugoj bijeloj varijanti kombinezona širokih rukava i nogavica.

S bež maskom na licu i u elegantnom kombinezonu, stegnutim u struku mašnom, Alessandra je prije kupovine večere za obitelj u sushi restoranu ušetala u trgovinu s fitnes opremom i stala na traku za trčanje.

Možda je izračunala da prije omiljenih zalogaja treba potrošiti koju kaloriju, ali vjerojatnije je da se slavna Viktorijina anđelica, koja jako pazi na svoju figuru, odlučila osigurati za najavljeni jesenski drugi val zaključavanja.

S maskom na licu nije baš zabavno trčati, a u vlastitom domu može bez nje cijele godine. Može i bez kombinezona, u omiljenom bikiniju.

  • +3
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia