NOGE U PRVOM PLANU

Atraktivna Brazilka stajling uskladila s maskom; od glave do pete u istoj nijansi

19.07.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Poznata brazilska manekenka i bivša viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio svojim pažljivo osmišljenim stajlinzima uspijeva privući posebnu pažnju zaljubljenica u modu i kada se ne nalazi na crvenom tepihu svečanih događanja

Posljednjih tjedana i u jeku pandemije koronavirusa, slavna 39- godišnja brineta ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o kreiranju svakodnevnih, casual izdanja, a svoj neupitan smisao za modu ovoga puta dokazala je prošetavši ulicama Los Angelesa u bež komadima od glave do pete.

Minijaturni model kombinezona na kopčanje, s debelim naramenicama, džepovima i dodatkom remena po uzoru na safari stil odijevanja, bivša Viktorijina anđelica parirala je s modelom sandala tankih remenčića, stavljajući noge u prvi plan.

  • +6
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz dodatke poput tankih ogrlica i dvobojnog modela torbice na rame, svoje najnovije izdanje stilizirala je nezaobilaznom maskom za lice koja je bojom u potpunosti odgovarala odabranom modelu kombinezona.

Unazad nekoliko godina kombinezoni su ponovno aktualizirani na modnoj sceni te sudeći prema njihovoj novootkrivenoj popularnosti s nje neće tako lako nestati.

To potvrđuje i najpoznatija modna tražilica na svijetu Lyst, prema kojoj je potraga za kombinezonima u porastu oko 29 posto iz tjedna u tjedan, a najtraženije su inačice od lana ili kratke varijante od trapera.

  • +30
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo