NJEŽNI IZBORNIK

Slavko Goluža: Svaka čast mojoj Ivi!

31.01.2013 u 00:00

Bionic
Reading

'Beskrajno sam supruzi i sinu zahvalan na ljubavi i bezuvjetnoj podršci. Uz mene su i u pobjedi i u porazu', rekao je izbornik rukometne reprezentacije

'Svjestan sam da je moj izostanak od kuće veliki teret s kojim se moja obitelj mora nositi, zato skidam kapu supruzi koja je predivna žena i koja bez ikakvih problema drži četiri kuta naše kuće u danima mog izostanka', rekao je Goluža u razgovoru za Story

Ključni sastojci uspješnog braka su, smatra, međusobna potpora i obostrano razumijevanje.

Zbog obaveza Iva i Ivan nisu ga mogli pratiti u Barcelonu, ali zato su vatreno navijali pred televizorom.

'Beskrajno sam im zahvalan na ljubavi i bezuvjetnoj podršci. Posebno me ganuo sin Ivan, kada mi je prenio mnogobrojne čestitke i riječi podrške svojih prijatelja iz škole. Takvi se trenuci pamte do kraja života', rekao je Goluža.

Ivan već tri godine trenira rukomet, pa svaku utakmicu proživljava na svoj specifičan način, uz mnogo emocija, analiza, navijanja. I inače je sportski tip - prije je trenirao karate i tae-kwon-do.

'Ivan je divan dečko, katkad ne mogu vjerovati s koliko volje i energije pristupa svim svojim obvezama. Iznimno sam ponosan na njega', rekao je Goluža, koji bi volio imati još djece.