ELEGANTNE I SEKSI

Slave žensku figuru: Najljepše ljetne haljine ove sezone dolaze s neodoljivim i zavodljivim detaljem

16.06.2022 u 08:09

Bionic
Reading

Želja za dotjerivanjem nakon mjeseci provedenih u udobnim komadima uslijed pandemije i lockdowna iznjedrila je trend senzualnih odjevnih komada na čelu s haljinama koje, osim značajnijeg otkrivanja kože, istovremeno slave žensku figuru

Glavno obilježje trenda senzualnih odjevnih komada su detalji poput tankih naramenica i velikih proreza, a nerijetko su postavljeni na neočekivanim mjestima. Iako su tamne verzije ovoga tipa odjevnih komada uvjerljivo najpoželjnije, posljednjih tjedana iznimno su popularne inačice u jarkoj paleti boja - sasvim prigodnoj za toplu sezonu u kojoj se nalazimo.

  • +21
Haljine s prorezima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Haljine s prorezima suptilno se već dulje vremena vraćaju na modnu scenu, a ovoga ljeta gola koža posve je in. Verzije s izrezima na struku stilski su način da istovremeno izgledate elegantno i seksi. Bilo da se radi o mini, bilo midi duljini, izrezi sa strane u većini slučajeva su suptilni i ne previše nametljivi. Stoga je ovaj trend savršen baš za svakoga, bez obzira na godine i oblik tijela.

U bogatoj ponudi modela sa zavodljivim prorezima ističu se verzije s detaljem ringa. Po uzoru na kultni dvobojni model kakav je Julija Roberts proslavila u ‘Zgodnoj ženi’, haljine s detaljem ringa stavljaju fokus na područje struka, a mogli smo ih vidjeti u brojnim dizajnerskim kolekcijama.