UVIJEK IM SE VRAĆAJU

Sedam modela obuće bez kojih Francuskinje ne mogu zamisliti ljetne stajlinge

07.06.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Kulerska nonšalanacija koju stajlinzima emitiraju Francuskinje predstavlja veliku inspiraciju ženama diljem svijeta, a ako ste i sami zaljubljeni u njihov stil, svidjet će vam se i njihova omiljena obuća koju rado nose u ljetnim mjesecima

Ako vam se sviđa stil s francuskih ulica, osobito prijestolnice mode Pariza, vjerujemo kako će vas nadahnuti i izbor obuće bez koje Francuskinje ne mogu zamisliti svoje ljetne stajlinge.

Espadrile

Baš kao Španjolkama, espadrile predstavljaju omiljenu ljetnu obuću i chic Francuskinjama. Njihov klasičan dizajn najbolje dolazi do izražaja u kombinaciji s haljinama, no ništa manje efektne nisu ni u stajlinzima s trapericama, udobnim hlačama ili suknjama u prvom planu.

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sandale s remenčićima

'Gole' sandale kao tip ljetne obuće definiraju supertanki remenčići i činjenica da vrlo malo pokrivaju stopala predstavljajući ekvivalent majicama na bretele, a vrhunac popularnosti na modnoj sceni doživjele su kasnih 90-ih i početkom nultih godina.

Natikače mule

Sudeći po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina, natikače s petom i ove će godine predstavljati ključnu siluetu u pogledu obuće namijenjene vrućim mjesecima, a sada se posebno izdvajaju verzije u pastelnim nijansama kakvim stajliš francuskinje posebno ne mogu odoljeti.

  • +3
Cipele mule Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Udobne sandale

Kulerska nonšalancija spceifična za odijevanje Francuskinja u ljetnim mjesecima nezamisliva je bez para udobnih sandala poput sportskih verzija na čičak ili anatomskih natikača nalik kultnom modelu Arizona s potpisom brenda Birkenstock.

  • +38
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Klompe u duhu 70-ih

Baš kao što su zavladale dizajnerskim kolekcijama, klompe u duhu ludih 70-ih podjednako dominiraju i stajlinzima pažljivo dotjeranih Francuskinja.

  • +20
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Klasične bijele tenisice

Bijele tenisice s višesezonskim stažem na modnoj sceni postale bezvremenska obuća koja se pritom lako kombinira s gotovo svakom krpicom, a znaju to i chic Francuskinje.

  • +14
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pletene sandale

Obuća od pletenih materijala s nižom blok petom, ne višom od 5 centimetara, postala je omiljenim odabirom Francuskinja.

Budući da su prozračne, stopala se ne preznojavaju, a meka mreža itekako godi koži pa je mogućnost neugodnog urezivanja u kožu ili žuljeva svedena na minimum.

  • +9
Pletene cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo