PRIVATNA FOTKA U BIKINIJU

Slatkom gestom suprug podržao Cindy Crawford

15.02.2015 u 13:12

Bionic
Reading

Rande Gerber podijelio je na društvenim mrežama izazovnu fotografiju svoje supruge Cindy Crawford u bikiniju, dan nakon što je njeZIna neretuširana fotografija u donjem rublju izazvala pravu senzaciju

'Ona je dobila cvijeće, a ja sam dobio nju. Sretno Valentinovo @cindycrawford!' napisao je 52-godišnji Gerber uz fotografiju na kojoj se njegova draga, besprijekorna izgleda, u bikiniju izležava na suncu.

Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je utegnuta Cindy uz bazen slikana u subotu, Gerberova slatka gesta podrške naišla je na odobravanje.

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on


Podsjetimo, potpuno sirova fotografija, koja još nije prošla peglanje u Photoshopu, jedne od najljepših žena na svijetu, izazvala je senzaciju na društvenim mrežama. Časopis Marie Claire službeno je potvrdio autentičnost fotografije, ustvrdivši da je ona stvarna, iskrena i prekrasna. Fotografija je snimljena za editorijal meksičkog izdanja časopisa iz prosinca 2013.

Obožavatelji su supermodelu, koja će idućega tjedna navršiti 49 godina, zaželjeli putem društvenih mreža da se lijepo odmori i počasti svojim omiljenim 'grijehom' - tamnom čokoladom.