NAGRADNJAČA

Slatki gušti by Electrolux i Emmezeta vas nagrađuju

08.05.2013 u 10:34

Bionic
Reading

Danas svoja vrata otvara prvi hrvatski festival slastica na Zrinjevcu! Festival Slatki gušti by Electrolux održava se na Zrinjevcu od 8. do 12. svibnja 2013. Posjetitelje tamo očekuje bogata ponuda slastica najpoznatijih zagrebačkih slastičarnica kao što su Piece of cake, Amelie, Vincek, Cukeraj, Slastice Lucija, Slatka priča, Mašini kolači, M&M i mnogi drugi.

Osim u slatkim zalogajima, posjetitelji će na Zrinjevcu uživati i u bogatom dodatnom programu. Održat će se radionica pripreme zdravih kolača, radionica 'Kako su se sladili naši stari', Bake & Blog Day, Pancake Day, a Majčin dan proslavit ćemo uz iznenađenja za one najmlađe! Posjetitelji će i sami moći pokazati svoje kulinarske vještine i osvojiti brojne vrijedne nagrade koje omogućuju Electrolux, Podravka i Emmezeta. Uživat ćemo i u glazbenom programu koji će se odvijati na zrinjevačkom paviljonu, a nastupat će poznati jazz glazbenici i plesni ansambli.

Program događanja na Zrinjevcu pratite na www.dobravibra.hr i www.facebook.com/dobravibra.hr

Festival slastica idealna je prilika za sve ljubitelje slatkih zalogaja da uživaju u ponudi najboljih slastičara u gradu. Svi oni predstavili su na Zrinjevcu svoje delicije, a najpoznatiji slastičari uživo će demonstrirati svoje vještine.

Sajam se otvara danas, 8. svibnja edukativnom radionicom pripreme zdravih kolača i slastica koju će predvoditi poznata natjecateljica Masterchefa Petra Plantak. Saznat ćemo i kako su se sladili naši stari uz Branka Ognjenovića, a Pancake day rezerviran je za svima omiljene palačinke! Svoje vještine u okretanju palačinki demonstrirat će nam vesela ekipa s Totalnog FM-a Lorena Nosić i Jana Fabijanić

Svoja kulinarska umijeća pokazat će i najmlađi posjetitelji sajma koji će na Majčin dan 11. svibnja imati priliku osvojiti darove za svoje mame! 12. svibnja ugostit ćemo najpoznatije domaće gastroblogerice koje će s nama podijeliti svoje bogato znanje i recepte. Na paviljonu će svaku večer nastupati glazbene i plesne skupine koji će upotpuniti jedinstveni ugođaj.

Program festivala:

8. svibnja 2013.
17:30h radionica 'I slatko može biti zdravo' s Petrom Plantak
18:30h izbor za NAJ kolač Slatkih gušta
19:30h jazz večer na paviljonu

9. svibnja 2013.
17:30h radionica 'Kako su se sladili naši stari' s Brankom Ognjenovićem
19:30h jazz večer na paviljonu

10. svibnja 2013.
17:30h Pancake Day by Coolinarika
Natjecanje u bacanju palačinki - Palačinkometar

11. svibnja 2013.
10:00h Sugar & Shake
12:00h radionica za djecu (Majčin dan)
20:00h jazz večer na paviljonu

12. svibnja 2013.
10:00h Bake&Blog Day
20:00h plesna večer

Posjetitelji će uživati i u brojnim degustacijama, popustima i pogodnostima koje će im pripremiti sudionici festivala, a pozivamo ih i da se uključe u nagradni natječaj na Facebook stranici www.facebook.com/dobravibra.hr, u kojem ih očekuju brojne vrijedne nagrade.

Tportal.hr i Slatki gušti vam poklanjaju mali kućanski aparat od Electroluxa i poklon bon od 200 kn u Emmezeti!
Dobitnici će nagrade podizati na festivalu Slatki gušti.

Mali kućanski aparat je osvojio Aurel Delić

Emmezeta poklon bon od 200kn je osvojio Damir Džakić