LEŽERNA I chic

Slani valovi u kosi: Evo kako možete postići najpoželjniju ljetnu frizuru bez odlaska na plažu

25.07.2021 u 23:04

Bionic
Reading

Ljetni mjeseci tradicionalno su vrijeme u godini koje ne zahtijeva intenzivno stiliziranje kose, štoviše neopterećene frizure su must-have, a navedeno se osobito odnosi na labavo definirane valove u kosi, kojima je namjena izgledati neuredno i divlje, kao nakon dana provedenog na plaži

Lagano valovita frizura, koju u ljetnim mjesecima prvenstveno možemo zahvaliti morskoj soli, izvediva je i bez uživanja u morskim radostima.

Jednostavan način za stvaranje ovog izgleda zahtijeva pranje kosom šamponom za volumen te proizvode za oblikovanje kose, poput pjene sa slanim učinkom ili sprejeva koji sadržavaju morsku sol.

Nakon pranja kose šamponom za volumen navedene proizvode potrebno je umasirati u kosu, a kada ju osušite, pramenovi bi trebali izgledati blago valovito, baš onako kako izgledaju nakon uživanja u morskim radostima i prirodnog sušenja na suncu.

Ako pripadate skupini dama s izrazito ravnom kosom, tada su alati poput figara i pegle za kosu vaši saveznici za postizanje izgleda frizure kao da ste došli s plaže, no kako naglašavaju frizerski stilisti, nakon uvijanja kose ne biste trebali izgledati suviše definirano kako bi ovaj stil frizure uistinu uspio i izgledao prirodno.

  • +3
Bob frizure Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia