ZEMLJANI TONOVI

Jesenska paleta dobro joj stoji: Kate Middleton od glave do pete u nijansama bež boje i uopće ne izgleda dosadno

03.11.2022 u 14:34

Bionic
Reading

Monokromni look princeze od Walesa pun je pogodak. Iako je korištenje samo jedne boje ponekad dosadno i prejednostavno, princeza je pokazala da je njezin stil nepogrešiv

Modne kombinacije Kate Middleton svakim su danom sve bolje i bolje. Taman kada se pomisli da ne može bolje, Kate pokaže da ipak može. Jesenski look u nijansama smeđe boje savršeno joj stoji!

Princeza od Walesa odabrala je elegantnu midi haljinu podignutog ovratnika u boji devine dlake i dodala joj tamniji smeđi remen. Slojevitost je postigla odgovarajućim Max&Co. kaputom koji je apsolutni predmet žudnje. Uz to, odlučila se za Ralph Lauren bež lakirane cipele visoke potpetice i malu DeMellier torbu.

Ovaj put odlučila se za odgovarajuću bež nijansu DeMellier torbice, premda u svojoj bogatoj kolekciji torbi ima i plavu varijantu. Cijena jedne torbice je otprilike 2.500 kuna.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Razlog posjeta organizacijama mladih u Scarborouhu je humanitarne prirode jer su pokrenuli financiranje podrške mentalnom zdravlju mladih, u suradnji koju predvodi Kraljevska zaklada. Zatim će se susresti s tri lokalne dobrotvorne organizacije koje su korisnici sredstava Zaklade i iz prve ruke vidjeti dio posla koji rade kako bi napravili razliku u svojoj zajednici.