VJERNA RECIKLIRANJU

Skromna Kate Middleton prošetala čizme stare 13 godina

29.11.2017 u 20:58

Bionic
Reading

Kate Middleton često nas iznenadi svojim modnim odabirima. Iako joj životni status dozvoljava da u ormaru posjeduje najskupocjeniju odjeću, lijepa vojvotkinja od Cambridgea radije reciklira stajlinge koje je već prethodno nosila, a sada je iz ormara izvukla čizme stare čak 13 godina

Majčinski chic! Tako bismo mogli opisati najnoviji stajling lijepe Kate Middleton koja će u travnju roditi svoje treće dijete. Iako je ušla u peti mjesec trudnoće, vojvotkinja od Cambridgea izgleda kao da nije trudna ni dana. Lijepa Kate jedna je od rijetkih prirodnih ljepotica kojoj uspijeva izgledati senzacionalno i u najobičnijim odjevnim kombinacijama.

Jedan od takvih outfita nosila je i tijekom posjeta osnovnoj školi Robin Hood u Londonu. 35-godišnja vojvotkinja odjenula je jednostavne crne skinny traperice, crnu dolčevitu i jaknu, no ono što nam je privuklo pažnju su visoke smeđe Penelope Chivers čizme.

  • +26
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o 4.000 kuna vrijednim čizmama koje je lijepa Kate nosila i davne 2004. godine. S obzirom da je od tada prošlo 13 godina, sigurni smo kako su ove klasične čizme jedne od omiljenih komada za koje vojvotkinja čuva posebno mjesto u svom ormaru.

Elegantnim čizmama nije mogla odoljeti ni Amal Clooney koja ih je iskombinirala na vrlo sličan način, uz traperice, pletenu bijelu vestu i maslinastu parku.

No nisu čizme jedino što je Kate ponovno odlučila prošetati. Istu jaknu brenda Barbour, Kate je nosila u nekoliko navrata, a zadnji put 2013. godine.