FASHION GURU

Nezaboravan stajling Mladena Burnaća: Oprao je i opeglao kosu te nabacio smoking s čipkom i svjetlucavim kamenčićima na reveru, trapezice i pozamašan prsten

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 18.01.2021 13:46
  • Objavljeno 18.01.2021 u 13:46
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Prizor Mladena Burnaća u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' nezaboravan je: Ispeglana kosa, smoking s kamenčićima i čipkom na reveru te trapezice, a tu su i nezaobilazne sunčane naočale i detalj na rukama - pozamašan tirkiz

HTV-ova emisija 'Dobro jutro Hrvatska' postaje sve zanimljivija - prvo se razglaba u medijima o tome je li Pinčićkin rep uredan ili nije, pa Meštar ima toliko uske hlače da nas je strah i gledati, a da ne govorim o gostima, od kvaziredatelja i pisaca koji pokušavaju mijenjati povijest, pa do muzičara koji razveseljavaju jutarnju publiku.

Jutros se pojavio i Burnać, koji izgleda kao da je sinoć bio na gaži, naravno nedozvoljenoj, jedino ako je pjevao u klubu u Slovenskoj, onda ok. Kako inače stvari stoje, možda se Mladen i odjenuo za izlazak, ali je ipak imao tulum sam sa sobom, karantena je u pitanju.

  • +6
  • +3

Mladen Burnać

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Kako god bilo, sigurno se probudio kad i Doris, znači oko 4, pol 5, da bi se stigao srediti za 'Dobro jutro'. Treba vremena za ovaj nezaboravan stajling - oprao je i opeglao kosu, pa je trajalo da vidi što paše na dolčevitu; odlučio se ipak za smoking s čipkom i svjetlucavim kamenčićima na reveru, a kako se fura na hippy, tu su i prave trapezice, pretpostavit ću da su original iz nekih starih vremena.

On jako pazi i na modne dodatke, za što mu je trebalo barem pola sata, pa je skoro zakasnio u emisiju. Tako su tu nezaobilazne sunčane naočale te detalj na rukama. Pozamašan tirkiz, kao da gledam 'Austina Powersa', samo mu još fali 'Shaguar' pa da može uzviknuti 'shagadelic'.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.