MODNI TRENDOVI

Skinny traperice ove jeseni pospremite na dno ormara jer nosit će se nešto posve drukčije

08.09.2020 u 06:42

Bionic
Reading

Već se unazad nekoliko sezona najavljuje kraj vladavine neuništivih skinny traperica koje su već godinama na modnoj sceni, a među prvima ih je popularizirala modna ikona Kate Moss

Legendarna britanska manekenka nosila ih je na svoj cool način u kombinaciji s balerinkama, što je ubrzo postala neizbježna modna uniforma na gradskim ulicama diljem svijeta.

Ipak, nakon dugo vremena pripijenim trapericama je odzvonilo, a nakon boyfriend i mum jeansa, vraćaju se modeli sa širokim nogavicama kakve često nosi mlada manekenska zvijezda Kaia Gerber, nasljednica supermodela Cindy Crawford, koja od majke nije naslijedila samo ljepotu, već i fantastičan osjećaj za stil.

Slatka brineta često u svoje mladenačke kombinacije uključuje, osim legendarnih starki koje su joj zaštitni znak, traperice ravnih nogavica koje se šire prema dnu, poboljšanu, modernu verziju križanca trapezica i boot cut modela s velikom prednosti u odnosu na skinny modele - izdužuju figuru i čine je vitkijom.

Već neko vrijeme ovakve modele viđamo među poznatim fashionisticama poput Kendall Jenner, sestara Hadid ili Hailey Baldwin, a vjerujemo da ćemo udobne, šire modele traperica viđati i u narednim mjesecima.

Ako niste sigurni kako ih nositi, ovakve retro traperice nadahnute modom 60-ih i 70-ih odlično izgledaju i u kombinaciji sa štiklama, glomaznim tenisicama, natikačama mule...

Trapezice se sjajno slažu i s bijelom košuljom i sakoom, na način na koji to s puno stila nose uvijek sjajno skockane Parižanke.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Stoga ako uskoro krenete u potragu za novim trapericama, znate što vam je činiti.

  • +88
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije