BELLA HADID

Kultni model: Slavnu manekenku osvojile najpopularnije natikače ovoga ljeta

14.08.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Legendarne natikače poznatog njemačkog brenda Birkenstock apsolutni su 'must have' ovoga ljeta, a anatomski oblikovana obuća očarala je i Bellu Hadid, mlađu sestru manekenke Gigi Hadid

Nakon što ih je nedavno na cool način iskombinirala nova miljenica modnih kritičara Katie Holmes, crne 'Arizona' Birkenstock natikače s dva remena, u svoj je dnevni look uklopila i manekenska zvijezda Bella Hadid.

Bellu fotografi prate u stopu, pa im nije promakula ni u New Yorku u ležernom izdanju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy feet. 👣

Objavu dijeli Birkenstock (@birkenstock)

Atraktivna brineta koju često uspoređuju s Carlom Bruni, pokazala je da je itekako upućena u trendove spojivši udobne hlače širih nogavica, kratki top i naravno, crne Birkenstock natikače.

Kosa podignuta u rep ukrašen scrunchiejem koji je dominirao modnom scenom u 90-ima, zaokružili su ovo opušteno izdanje poznanje poznate ljepotice.

Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, u izvještaju globalne modne tražilice Lyst za drugi kvartal 2020. godine, najpoželjnijim modnim komadom u kategoriji ženske mode proglašene su upravo 'Arizona' natikače brenda Birkenstock.

Komentirajući ranije veliki uspjeh Birkenstocka, David Kahan, predsjednik uprave američkog Birkenstocka s ponosom je naglasio kako svi celebovi nose Birkenstock natikače jer su ih sami odabrali, a ne zbog plaćenih kampanja.

'Nevjerojatna je i moć društvenih mreža pa imate priliku vidjeti npr. Ellen DeGeneres dok čita knjigu u svojim omiljenim birkenstockicama, Jasona Momou sa svojom obitelji, Reese Witherspoon u svom dvorištu, Kanye Westa na naslovnici magazina GQ u svojim omiljenim natikačama', rekao je tad.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Slavne fashionistice ovoga ljeta ne izlaze iz popularih natikača, pa smo ih viđali i na Alessandri Ambrosio, Mandy Moore, Hilary Duff, Dakoti Johnson, Michelle Pfeiffer, Julianne Moore, Juliji Roberts...

  • +6
Birkenstock Arizona Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije