grece ghanem

Sjedokosa modna ikona sve je očarala u chic stajlingu koji pomlađuje u trenu

06.03.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Spoj traper jakne i lepršavih traperica neodoljivo odiše mladenačkom vibrom, a 59-godišnja Grece Ghanem pokazala je koliko dobro pristaje zrelijim damama

Jedna od najslavnijih trendseterica današnjice, Grece Ghanem, modna je inspiracija ženama svih generacija, no njen stil posebno obožavaju zrelije dame koje u njemu uvijek pronalaze ideje za elegantne, a mladenačke stajlinge.

Sjedokosa modna ikona, koja ima preko 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu, stekla je slavu outfitima u živopisnim bojama i odvažnim uzorcima od kojih dame starije od 50 godina uglavnom zaziru, kao što bajkerske jakne ili jarke boje.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

No, u posljednje vrijeme sve češće nosi chic minimalističke kombinacije, začinjene detaljima koji garantirano 'brišu' godine u trenu.

S time u skladu na društvenim mrežama je osvanula u impresivnom spoju trapera koji ne poznaje dob te je kao stvoren za šetnje gradom ili večernje izlaske u kojima želite nositi dobitan spoj elegancije i ležernog stila.

Ghanem se odlučila za svijetli traper, noseći tanku jaknu s kragnom i srebrnim gumbićima te iznimno široke traperice iste nijanse. Upravo su one cijelom izdanju dale dozu mladenačkog šarma i lepršavosti koja nas odmah asocira na proljeće i bezbrižnost, kao i svijetla nijansa koja je veliki hit u novoj sezoni.

  • +5
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve je spojila s omiljenim komadom chic Francuskinja, puloverom na crne i bijele pruge, te trendovskom mini torbicom i cipelama na špic vrh u bordo boji.

LIJEPA TALIJANKA

Anti-age frizura Monice Bellucci pun je pogodak i skida godine s lica u trenu

Pogledaj galeriju