CARMEN GIMENO

Sjedokosa ikona sjajno je kombinirala omiljeni modni komad koji ćemo posvuda viđati

18.01.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Influencerica Carmen Gimeno poznata je po svojim inspirativnim modnim rješenjima zbog kojih redovito dobiva pregršt pohvala

Španjolka s genijalnim stilom redovito dokazuje da mladenački stil itekako dobro može pristajati i zrelijim damama.

Kreativna modna influencerica iz Bilbaa ne prestaje nas oduševljavati svojim cool modnim izdanjima za koja je zaslužila samo najbolje ocjene.

Trendseterica s rastućim brojem fanova naviknula nas je na besprijekorne outfite vješto spajajući komade iz svima pristupačnih trgovina s dizajnerskim krpicama.

Sjedokosa modna ikona ponovno je složila ludo dobru kombinaciju i to uz pomoć komada s potpisom iz omiljene joj Zare.

Zarin plavi kraći kaput klasičnog kroja s dvostrukim kopčanjem spojila je sa sivom hudicom, komadom koji briše godine u trenu, a popularnost će joj rasti u mjesecima pred nama.

Miu Miu - hudica Izvor: Promo fotografije / Autor: Miu Miu Promo

Upravo je oko sivih hudica jesenas nastao ogroman hype jer su viđene i u kolekciji talijanskog brenda Miu Miu za jesen-zima 2023.-2024. Topla i iznimno praktična, jakna s kapuljačom dobrodošao je dodatak baš svakoj modnoj kolekciji kao komad koji ćete poželjeti nositi od jutra do mraka, a odlično se kombinira s balonerima, sakoima...

MA TKO BI im DAO TE GODINE

Ove divne plus age dame osvajaju ljepotom, ali i stilom

Pogledaj galeriju

Ovaj statement komad Carmen je spojila s tamnoplavom pletenom dolčevitom, trapericama od tamnog denima iz Zare, toplim čizmama ravnih potplata u boji devine dlake i torbom u sličnom tonu.

Šarmantnu mladenačku vibru ovoj kombinaciji, prikladnoj za mnoge prigode, dala je i šilterica s potpisom talijanske modne kuće Missoni, kao i zanimljiv broš na reveru.