poznato lice

Sjećate li se ove nekad popularne HTV-ove voditeljice? Pažnju je privukla stajlingom i cipelama u hit boji

09.12.2023 u 12:56

  • +37

Blagdanski Hairstyle i fashion show u Dubrovniku

Izvor: Cropix / Autor: BOZO RADIC

Bionic
Reading

Studio Marcela u Dubrovniku je predstavio treće izdanje modnog događaja 'Hairstyle and fashion show' koji je ove godine imao humanitarnu notu. A taj događaj nije propustila ni nekada popularna HTV-ova voditeljica Darija Mikulandra Žanetić koja je pažnju privukla i stajlingom

U Hotelu Rixos Premium Dubrovnik Studio Marcela predstavio je treće izdanje modnog događaja 'Hairstyle and fashion show'. Ususret blagdanima, organizatori modne večeri Studio Marcela i Hotel Rixos Premium Dubrovnik, ove su se godine odlučili za ekskluzivnu donatorsku večer humanitarnog karaktera za podršku Društvu za multiplu sklerozu.

'Tijekom večeri održala se licitacija glamuroznih haljina ponajboljih hrvatskih dizajnera, koji su donirali haljine iz svojih posljednjih kolekcija', rekla je Jadranka Pezo direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela.

Na humanitarnoj licitaciji sudjelovali su ELFS, Hippy Garden, Matija Vuica, Duchess, Alduk, Borza grupa, Lela Design, Ivana Jurić Design, Katarina Mamić Design, Andrea Zvono Design, XD Xenia design i Belle Epoque. Sva prikupljena sredstva donirana su Društvu multiple skleroze Dubrovačko – neretvanske županije, čija je svrha i područje djelovanja socijalizacija i unapređenje kvalitete života oboljelih od MS-a.

Drugi dio ovogodišnjeg Hairstyle and fashion showa by Studio Marcela bila je revija svečanih frizura na kojoj su vrhunski stilisti i frizeri predstavili blagdanske trendove i frizure za svečani novogodišnji doček, vjenčanja i slične glamurozne događaje na kojima je frizura ključni dio stajlinga.

darija mikulandra žanetić

U stajlingu za privlačenje pogleda prošetala je Stradunom: Sjećate li se ove nekad popularne HTV-ove voditeljice?

Pogledaj galeriju

Ovo događanje privuklo je i Dariju Mikulandru Žanetić, nekada popularnu i vrlo omiljeni HTV-ovu voditeljicu. Darija je pažnju plijenila sjajnim izgledom i upečatljivom modnom kombinacijom. Darija je posegnula za ženskim odijelom, uvijek moćnim i upečatljivim izborom. Odijelo bijele boje sjajno joj je pristajalo, a elegantan look istaknuo je klasičan, malo dulji sako s dvorednim kopčanjem te hlače širih nogavica. No, monokromatski look bivša voditeljica osvježila je hrabrim izborom cipela te su ispod nogavica provirivale jarko crvene čizme sa špic vrhom. Dokazala je tako da Darija da iako je sklona klasičnoj eleganciji, itekako prati trendove, poput povratka cipela špic vrha i odijela koja osvajaju sve ljubiteljice mode, uključujući i Kate Middleton. Osim toga crvena je ionako proglašena hit bojom sezone

Inače, dubrovačka radijska voditeljica nekad je dominirala malim ekranima. Mnogi je pamte kao voditeljicu HTV-ove glazbenih emisija HR Top 20 i 'Zlatni Gong' sredinom 90-tih. Zbog ljubavi s poduzetnikom Robertom Žanetićem, za kojeg se udala 1998. godine, preselila se u Dubrovnik i tamo otvorila agenciju za organizaciju evenata. Uz to se posvetila i kazalištu, a i danas je u medijskim vodama, no umjesto na televiziji radi na radiju, a često je se može vidjeti i kako vodi razna događanja.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'