darija mikulandra žanetić

U stajlingu za privlačenje pogleda prošetala je Stradunom: Sjećate li se ove nekad popularne HTV-ove voditeljice?

1/12

Darija Mikulandra Žanetić i Goran Karan

U crkvi sv. Vlaha grličanjem sudionika Feste od klapa započeo je višednevni program manifestacije koja će obilježiti Festu sv. Vlaha u 2023. godini. Tradicionalno grličanje pjevača u crkvi sv. Vlaha nije propustio ni Goran Karan.

Jedno od prepoznatljivih imena s hrvatske glazbene scene prije grličanja prošetao je Stradunom, a društvo mu je pravila Darija Mikulandra Žanetić. Nekadašnja HTV-ova voditeljica pažnju je privlačila sjajnim izgledom i upečatljivom modnom kombinacijom. U ružičastom, moćnom i ženstvenom odijelu dobro raspoložena Darija je prošetala Stradunom, a hrabru boju stajlinga 'primirila' je dugim crnim kaputom i klasičnim čizmama.

Inače, dubrovačka radijska voditeljica nekad je dominirala malim ekranima. Mnogi je pamte kao voditeljicu HTV-ove glazbenih emisija HR Top 20 i 'Zlatni Gong' sredinom 90-tih. Zbog ljubavi s poduzetnikom Robertom Žanetićem, za kojeg se udala 1998. godine, preselila se u Dubrovnik i tamo otvorila agenciju za organizaciju evenata. Uz to se posvetila i kazalištu, a i danas je u medijskim vodama, no umjesto na televiziji radi na radiju, a često je se može vidjeti i kako vodi razna događanja.

Darija Mikulandra Žanetić i Goran Karan

Darija Mikulandra Žanetić i Goran Karan

Izvor: Cropix / Autor: TONCI PLAZIBAT

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 26.01.2023 u 20:27