FASHION GURU

Sitna provokacija Đurđe Tedeschi; u prozirnoj haljini ocrtavalo joj se donje rublje

  • 21.08.2020 u 13:37

  • Bionic
    Reading

    Bivša sutkinja Đurđa Tedeschi otišla je korak dalje i ovoga puta bila pomalo provokativna. Njezina poluprozirna haljina otkrivala je donje rublje, no ta sitna provokacija nije umanjila eleganciju, zaključio je Fashion Guru

    U ovoj državi možemo vidjeti poznate osobe jedino na svakakvim rođendanima čudnih ljudi te na Stradunu. Iskreno, meni su najdraži ovi kaj se prešetavaju po Dubrovniku.

    Najdraža dubrovačka gošća koja ne propušta nijednu društvenu obavezu umirovljena je sutkinja Đurđa Tedeschi. Ovaj put je otišla korak dalje pa je bila i pomalo provokativna. Njezina jednostavna crna haljina, pretpostavljam svilena, prozirna je, tako da se gospođi Tedeschi ocrtavalo donje rublje.

    No njezina sitna provokacija nije umanjila eleganciju koju je upotpunila torbom zebra uzorka brenda Bottega Veneta, za kojom su sve pomamili, te uvijek idealnom ljetnom obućom - špagericama.

    Nije baš da se voli kititi nakitom, ali kada ga nosi, uvijek je upečatljiv, tako je bilo i s jednom bisernom naušnicom, a za nužnu dozu avangarde tu su bile mrežaste rukavice.

    Premijera Držićeve 'Grižule' na Dubrovačkim ljetnim igrama Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.