za svjež izgled

Šiške su uvijek dobar izbor, a ovaj oblik je toliko chic da je jedan od najtraženijih

15.02.2024 u 20:21

Bionic
Reading

Šiške su ponovno u modi. Točnije rečeno, nikada nisu ni nestale, a jedan od najpoželjnijih oblika koji ovog proljeća možete odabrati je oblik 'neurednih' šiški za koje čak ne treba ni ošišati puno kose

Šiške, u svim svojim oblicima, od punih šiški do tankih šiški, bezvremenski su izbor frizure. Izbor frizura sa šiškama je šarolik i velik te postoji frizura s šiškama koja pristaje svakom obliku lica i teksturi kose, a mnoge legendarne žene šiške su učinile svojim prepoznatljivim izgledom – dovoljno je pogledati kultne Bardot šiške ili pak Birkin šiške.

Ako želite ostaviti snažan dojam svojom frizurom, a da pritom ne morate ošišati puno kose, onda su šiške pravi izbor. Trenutačno su frizure s neurednim šiškama vrlo tražene, kako i u Google pretraživanjima tako i u salonima.

'Ne čudi me što su šiške trenutačno toliko popularne jer doista mogu transformirati frizuru,' kaže Cos Sakkas, britanski frizer godine 2023. po izboru British Hairdressing Awards i globalni kreativni direktor za Toni & Guy. 'Šiške će dodati još jednu dimenziju kratkoj frizuri ili ažurirati dužu frizuru kako bi se stvorio fokus na licu. Može totalno promijeniti nečiji izgled u trenu.'

Ako ste spremi na rez, inspirirajte se nekim od najboljih i stilski najdotjeranijih frizura sa neurednim šiškama. Na primjer, bixie frizura s neurednim šiškama kakvu fura Taylor Hill je čisto savršenstvo.

Alyssa Coscarelli još je jedan dokaz da neuredne šiške izgledaju sjajno s kratkom kosom.

Emmanuelle Koffi pokazuje kako razigrane šiške lijepo pristaju i uz teksturu kovrčave kose.

Cass DiMicco pokazuje pak da je kombinacija podignute kose i neurednih šiški baš uvijek dobitna kombinacija kada priželjkujete izrazito chic izgled.