NAGRADNJAČE

Simpatični vukovi u crtiću ' Alpha i Omega 3D'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.10.2010 14:15
  • Objavljeno 14.10.2010 u 16:43
Alpha i Omega film

Alpha i Omega film

Izvor: Promo fotografije / Autor: Blitz

Što čini ultimativno putovanje? Autostopiranje, odmorišta za kamione, ljuti medvjedi, bodljikavi dikobrazi i gusak koji igra golf, a palice mu nosi patak. Samo pitajte Luku i Katu, dvoje vukova koji se pokušavaju vratiti kući nakon što ih čuvari parka odvedu u drugu državu

Luka je omega vuk čiji se dani svode na brze dosjetke, šaljive komentare i druženje s njegovom raznolikom ekipom vukova koji se vole zabavljati i vjeverica koje igraju video

Blitz

Blitz

Izvor: Promo fotografije / Autor: Blitz

Majice će oduševiti klince i klinceze

igre. Kata je alpha vuk: krase je osjećaj za dužnost, disciplina i elegantni, zadivljujući pokreti nalik onima koje izvodi Lara Croft. I Luka i Kata imaju svoj moto. Dok je Lukin moto 'nasmij ih', Kata se povodi za motom 'ja sam glavna'. A zajedno moraju prijeći put od nekoliko tisuća milja.

Upravo zbog svojih vrlo različitih osobnosti Kata i Luka će imati velikih problema koje će morati prevladati jer protivnički čopori vukova su krenuli u napad i sukob je na pomolu. Samo Kata i Luka mogu ponovo uspostaviti mir. No prvo moraju preživjeti jedno drugo.

Gledanje crtića će izazvati pravo oduševljenje kod mališana jer je crtić u 3D produkciji, a one najmanje će sigurno oduševiti i to što je sinkroniziran. Simpatičnim vukovima glasove su posudili Luka Nižetić, Iva Šulentić, Ana Begić i Ivan Glowatzky.

Tportal i Blitz su za vas pripremili pet krasnih majica 'Alpha i Omega'. Sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na pitanje.

 

Nagrade su osvojili:

Sanja Šakan

Gabrijel Igrec Jesić

Leona Hauzer

Pina Soldatić

Natalija Santek

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi