UKRALA POZORNOST

Sijede su postale njezin zaštitni znak: Kraljica Letizia naglasila prirodan izgled u elegantnoj haljini

23.06.2021 u 21:24

Bionic
Reading

Godina 2020. pokazala se značajnom za sijedu kosu. Brojne dame uslijed zatvaranja uzrokovanog globalnom pandemijom mjesecima nisu bile u mogućnosti posjetiti omiljenog frizera i obnoviti boju kose, što je na koncu rezultiralo njegovanjem prirodnog izgleda i većim isticanjem srebrnih vlasi, a ovom trendu i dalje je vjerna španjolska kraljica Letizia

Poput princeze Caroline od Monaka, 48- godišnja Letizia od Španjolske odlučila se odmoriti od bojanja kose i prikrivanja srebrnih vlasi koje je ovoga tjedna naglasila pažljivo isfeniranom frizurom.

Uz supruga, kralja Filipa VI., Letizia je sudjelovala na svečanoj ceremoniji odlikovanja španjolske glumice Juliete Serrano održanoj u madridskoj palači El Pardo.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i nebrojeno puta do sada plijenila je elegancijom, a nju je ovoga puta istaknula pojavom u plavom modelu haljine svog omiljenog modnog brenda, njemačkog Hugo Bossa.

Uski model haljine s detaljem remena oko struka kombinirala je uz nude model Pradinih salonki, dok je zelenim modelom naušnica istaknula pažljivo isfeniranu frizuru prošaranu sijedim pramenovima.

Odlukom o prihvaćanju svojih sijedih vlasi španjolska kraljica brojne je oduševila, a čini se kako od prirodnog izgleda ne planira tako lako odustati.