ZGODNA ŠPANJOLKA

Kraljica Letizia ponovno reciklira: Elegantna haljina poznatog dizajnera savršeno je naglasila vitki struk

11.06.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Kraljica Letizia svojim modnim odabirima uvijek iznova oduševljava modne kritičare, pa je za svoj elegantni stajling koji je nosila na događanju pod nazivom 'Women Now' u Madridu dobila samo pohvale

Baš poput vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton koja je dobro poznata po svojoj modnoj reciklaži te je među uvijek vrlo visoko među najbolje odjevenim danima s kraljevskih dvora, lijepa španjolska kraljica ne ustručava se nositi već viđeno.

Zgodna Španjolka koja je poznata po svojem ženstvenom stilu i dobro osmišljenim kombinacijama, ponovno je bila među najzapaženijim uzvanicama na ovom skupu.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval/Marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša novinarka koja je prije udaje za nasljednika španjolskog prijestolja bila uspješna novinarka, odabrala je upečatljivu haljinu s potpisom američkog dizajnera Micheala Korsa u kojoj je sve ostavila bez daha.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Španjolska kraljica ovom je kreacijom u nježnoj ružičastoj naglasila vitku figuru, a kao i obično, pomno odabrani modni detalji dodatno su zaokružili ovu modnu priču lijepe Letizije.

Haljina bez rukava duljine ispod koljena s ukrasnim gumbima i srebrnim remenom nadahnuta retro stilom, pokazala se kao pun pogodak.

Pismo torbica (Magrit) i stilettice u istom tonu bili su savršen dodatak ovom dnevnom izdanju omiljene članice španjolske kraljevske obitelji.

Inače, kraljica Letizia i kralj Felipe VI koji su u braku od 2004. godine, ponosni su roditelji dvije kćeri, tinejdžerica Leonor i Sofije koje često u svojim pojavljivanjima u javnosti pokazuju odličan modni ukus, baš poput svoje majke.