ulična moda

Šibenčanke su dokazale da su ove sandale hit sezone, a sve poglede privukla je dama u jednostavnoj bijeloj haljini savršenoj za ljetne dane

19.08.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Kada bi morale odabrati jedne sandale u kojima će provesti cijelo ljeto, fashionistice bi redom vjerojatno odabrale espadrile, jer su za sva vremena. Nosive u gotovo svim prilikama, espadrile se odlično slažu kako s haljinama, tako i s hlačicama i kombinezonima, a njihovu popularnost potvrđuju i modne kombinacije iz Šibenika

Obožavaju ih modne ikone i uzori kao što su Kate Middleton, španjolska kraljica Letizia i Brigitte Macron, a espadrile osvajaju udobnošću, jednostavnošću i praktičnošću. Odlično se slažu s različitim stajlinzima, kako ležernim, tako i onim nešto elegantnijim. Jedna od najčešćih kombinacija su espadrile i ljetne midi haljine cvjetnog uzorka, no sjajno izgledaju i s kombinezonima, culotte hlačama i dugim haljinama.

Model koji rijetko zaobilazi ormare zaljubljenica u modu su espadrile na punu petu, no vrlo su trendi i one ravne te odlično pristaju uz haljine do koljena. Trend ove vrlo praktične, efektne, ali i ekološki prihvatljive obuće nije zaobišao ni domaće dame te turistkinje. Naime dame na ulicama Šibenika kombiniraju ih uz kratke hlače i haljine, a posebnu pažnju privukla je dama u odličnoj ljetnoj kombinaciji.

  • +9
Ulična moda u Šibeniku Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Pletenu midi haljinu ukrašenu resama na donjem dijelu u uvijek svježoj boji bjelokosti trendi dama kombinirala je sa svijetlim espadrilama na punu petu. Stajling je začinila torbicom preko ramena te jednostavnim, no upečatljivim nakitom u zlatnoj boji.

Jednostavno, elegantno i tako osvježavajuće, ovo je modna kombinacija koja bi lako za oko zapela i španjolskoj kraljici Letiziji - ona obožava espadrile u ljetnim mjesecima te ima neke od najboljih kombinacija s ovim trendi cipelama.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia