RETRO IZDANJE

Izazovna Severina u skupocjenoj haljini pokorila glamuroznu zabavu

26.05.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Glamuroznu proslavu 15. rođendana magazina Story očekivano nije željelo propustiti mnoštvo poznatih Hrvata

U društvu supruga Igora Kojića, na crvenom tepihu ispred kavane na glavnom zagrebačkom trgu istaknula se Severina koja je te večeri i zapjevala na glamuroznom događanju. 

Poznata po istančanom smislu za modu, Severina ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju, što je dokazala pojavom u haljini iz aktualne kolekcije francuske modne kuće Saint Laurent.

Dizajner Anthony Vaccarello u spomenutoj kolekciji odao je počast modnim 80-ima i disko eri, što je sasvim vidljivo iz Severinina odabira haljine koja se nalazi u prodaji za 35 tisuća kuna.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Modernu verziju male crne haljine s retro detaljima, poput zlatnog točkastog uzorka, puf rukava i ubojitog dekoltea, popularna pjevačica stilizirala je crnim štiklama lakiranog odsjaja, pismo-torbom identičnog stila i visećim zlatnim naušnicama koje su izvirivale iz lagano valovite frizure.

Crvenim detaljima, poput laka za nokte i ruža za usne, Severina je uspjela naglasiti crno-zlatnu kombinaciju u retro duhu kojom se uspjela istaknuti na glamuroznoj proslavi magazina Story.