PRISTAJE JOJ BAŠ SVAKI STIL

Severina u kožnom minjaku pokazala svoju rokersku stranu

01.05.2018 u 22:06

Bionic
Reading

Za koncerte Severine Kojić uvijek se traži karta više, a tako je bilo i na Spring Nation Festivalu u Umagu na kojem je lijepa Splićanka još jednom rasplesala okupljenu publiku. Pjevačica je na društvenim mrežama objavila videe i fotografije koji svjedoče odličnoj atmosferi, ali i još jednom dobro razrađenom stajlingu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica

Da Severina Kojić ne griješi kada je odabir stajlinga za privatne prilike u pitanju, znaju i ptice na grani, no odabir odjeće za javni nastup zna predstavljati varljiv zadatak. Važno je da stajling bude seksi, ali ne prevulgaran, a isto tako je važno ne ponavljati se, kako bi se izbjeglo kloniranje pjevačica na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Lijepa pjevačica, koja je nedavno napunila 46. rođendan, prava je modna profesionalka, a godine staža na estradi i istančani modni ukus naučili su ju da uvijek bude drugačija i, što je najvažnije, svoja. Bez obzira je li zakopčana do grla ili nastupa u izdanju dostojnom holivudskog crvenog tepiha, Severina nikada ne igra na sigurnu kartu i baš uvijek odradi zadatak s odličnom ocjenom.

Na ovogodišnjem Spring Nation Festivalu u Umagu Severina je nastupila u prepunom šatoru gdje ju je dočekala odlično raspoloženja publika, a njezin rokerski stajling koji je odabrala jednostavno obara s nogu. Pjevačica je odjenula predimenzioniranu crnu haljinu s poderotinama, preko koje je odjenula pripijenu kožnu minicu i tako spojila seksi i cool odjevne komade u jedno.

Cjelokupan stajling Severina je kao i uvijek začinila strateški odabranim modnim dodacima - trendi čarapama-gležnjačama koje su protekle sezone bile najpoželjniji komad sezone te predimenzioniranim 'statement' nakitom kao što su široke metalne narukvice na obje ruke i nanizane masivne zlatne ogrlice.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL