NE MOŽE POGRIJEŠITI

Severina ponovo zabljesnula: Izdanje dostojno holivudskog crvenog tepiha

24.04.2018 u 17:03

Bionic
Reading

Na koncertu Gorana Karana u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održanom u ponedjeljak navečer, nastupili su brojni gosti, među kojima je bila i Severina Kojić koja se pojavila u sjajnom scenskom izdanju. Odlučila se za kreaciju s klasičnim spojem crne i bijele boje koji se lako se uklapa u svaki stil i prilagođava svakoj prilici

Severina od početka svoje karijere uvijek vodi računa o tome kako se odijeva. Posebnu pažnju posvećuje i scenskim modnim izdanjima pa se i na koncertima pojavljuje u posebnim kombinacijama. Za gostovanje na koncertu svog prijatelja Gorana Karana, pjevačica je odabrala kreaciju modne kuće Preen By Thornton Bregazzi. Crno bijela elegentna haljina naglasila je njezinu ženstvenost i senzualnu figuru. Poznata ljubiteljica visokih potpetica, za ovu prigodu je odbrala bijele salonke koje su se savršeno uklopile u kombinaciju s haljinom dostojnom holivudskom crvenom tepihu.

Iako je Severina poznata po svom elegantnom i sofisticiranom stilskom potpisu, gotovo svaki put uspije zadiviti svojim chic izdanjima, a posebice onda kada se odluči na minimalističku estetiku koja joj tako dobro pristaje.

  • +8
Seveina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: tportal monraža

Uz Karana i Severinu, kao gost je nastupio i Petar Grašo. Na koncertu su bile brojne osobe iz javnog života, skladatelj Rajko Dujmić sa suprugom Snježanom, glumica Nada Rocco i brojni drugi.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL