uoči koncerta

Severina pozirala u zavodljivom izdanju kojim je fanove oborila s nogu

21.03.2023 u 17:30

Bionic
Reading

Severina je održala koncert u Sloveniji, a uoči nastupa pozirala je u izazovnoj kombinaciji mrežaste podmajice, crvenih kožnih hlača i cropane crne majice s cool otiskom motora

Severina je uoči koncerta u Sloveniji pozirala u izazovnom izdanju kojim je fanove apsolutno oborila s nogu. Slavna splitska pjevačica napravila je photo session u stajlingu koji je nosila na koncertu, a koji se pokazao kao pun pogodak.

Naime, odlučila se za kombinaciju upečatljivih crvenih kožnih hlača visokog struka koje je uparila s cropanom crnom majicom s cool otiskom motora.

Sve je zaokružila bijelim cipelama dojmljivo visokih potpetica, no ono što je najviše plijenilo pozornost bila je izazovna mrežasta podmajica koja se isticala ispod skraćenog crnog T-shirta.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Osim toga, mnogima je upala u oči scenografija koja je bila podosta neobična i neke je fanove ostavila u čudu. Severina je, naime, odabrala muški toalet koji je, istina, svojom nebeski plavom nijansom zidova samo dodatno naglasio njen besprijekorno kombiniran stajling.

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama podijelila i video isječke s koncerta održanog u dvorani Medvode koji je, prema svemu sudeći, bio još jedan veliki uspjeh!